Tillgången, Olofshöjd

Inflyttad 2021

Adress: Tillgången 601, 602
Område: Göteborg Centrum
Bostäder: 101
Byggherre: SGS
Fas: Inflyttningsklar
Inflyttad: 2021

Ettor: 62
Tvåor: 9
Treor: 25
Fyror: 5

Senast uppdaterad 07 februari, 2024

I Olofshöd har SGS byggt ytterligare 101 studentbostäder. Med sin låga bebyggelse och sina kringbyggda gårdar ger Olofshöjd intryck av småskalighet och gemenskap, trots att det här finns 1 410 bostäder. Olofshjöd närmar sig det kompletta boendet. I området finns café, restaurang, förskola, studierum, gym... Det är 10 minuters gångväg till både Chalmersområdet och Humanistiska biblioteket (Göteborgs universitet). På bara 15 minuter når du Avenyn. Från Olofshöjd har du också nära till Fysiken Gibraltargatan och Fysiken Klätterlabbet, två stora träningsanläggningar/gym som ägs av Göteborgs fem studentkårer.

I studentbostadsområdet Olofshöjd har SGS 2019-2022 byggt Tillgången som är 5-6 våningars tegelhus. Som boende har en tillgång till gemensamma lokaler såsom bordtennisrum, motionshall, gym, bastu och studierum. 

Karta

Söker du bostad?

Kul att du vill bo i en studentbostad i Göteborg! Vi hyr inte ut studentbostäder på den här webbplatsen, men vi vet att det är svårt att hitta och vi jobbar för att det ska byggas fler. För att hjälpa har vi samlat länkar till dem som hyr ut i Göteborgsområdet. Klicka på knappen, leta i listan och sök dig vidare till uthyrningssidorna. Lycka till!