Östra Kålltorp

Byggnation, beräknad inflyttning 2021

Adress:
Område: Östra Göteborg
Bostäder: 123
Byggherre: PJ Bygg AB
Fas: Byggnation
Beräknad inflyttning: 2021

Ettor: 100
Tvåor: 13
Treor: 10
Fyror:

Senast uppdaterad 11 september, 2020

I Kålltorp bygger vi 123 studentbostäder i ett fantastiskt bra läge, mjukt inbäddat i grönska med naturen i blickfånget och granne med Renströmska parken. Här bor du lugnt och trivsamt mitt emellan stadsliv och natursköna Skatås friluftsområde som ligger några minuter bort. Från Östra Kålltorp är det också bara en kortare promenad till Härlanda tjärns badplats där det finns sandstrand, badbryggor, kiosk m m. Östra Kålltorp ligger granne med vårt studentbostadsomåde Rosendal. Området har mycket bra kommunikationer till Chalmers, Universitetet och Lindholmen och in till centrum tar det bara 15 minuter med buss.

Byggstatus

Fasadmurning och takbeläggning avslutas till semestern. Markplaneringsarbetena har påbörjats. Rumsbildning och installationsarbeten pågår i båda husen. Arbetena följer tidplan. Inflyttning är bestämd till 15/10 och 1/11.

Karta

Söker du bostad?

Kul att du vill bo i en studentbostad i Göteborg! Vi hyr inte ut studentbostäder på den här webbplatsen, men vi vet att det är svårt att hitta och vi jobbar för att det ska byggas fler. För att hjälpa har vi samlat länkar till dem som hyr ut i Göteborgsområdet. Klicka på knappen, leta i listan och sök dig vidare till uthyrningssidorna. Lycka till!