GBG7000+ söker ny projektledare

5 augusti, 2019

Om arbetsplatsen

Gbg7000+ studentbostäder är en samverkansgrupp där deltagarna gemensamt verkar för byggandet av minst 7000 studentbostäder under perioden 2016-2026. Vi vill dessutom utveckla Göteborg som en kunskapsstad och tydliggöra studenternas betydelse för staden.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär att självständigt och tillsammans med partners och stiftare koordinera projektet på både övergripande och detaljnivå.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kontakt med olika intressenter inom både kommun, myndigheter och den privata sektorn. Vidare består arbetsuppgifterna av planering och deltagande på möten, viss administration, publicering av material på hemsidan m.m. Som alltid i pågående projekt kommer du att ställas inför både förändringar och problemlösning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar varierande arbetsuppgifter och många kontakter med personer. Vi driver flera olika processer samtidigt där administration av projekt, koordinering och strategiskt relationsbyggande ingår som viktiga delar.

För oss är dina personliga värderingar viktiga, Vi tror att det hjälper om du är både ödmjuk och flexibel samt noggrann, lyhörd och självständig.

Kunskap om digital kommunikation, sociala medier och goda kunskaper i MS Office, (PowerPoint, Excel, Word) samt goda kunskaper om webbpubliceringsverktyg (exempelvis Wordpress  m.fl.) är ett krav.

Det är meriterande om du har ett intresse för samhällsbyggnads frågor, erfarenhet av projektadministration eller projektledarskap sedan tidigare.

Anställningens omfattning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 50%, det är därför bra om du har en annan huvudsaklig sysselsättning som går att kombinera med arbetet som projektledare för GBG7000+. För mer information vänligen kontakta Viktor Holm på telefonnummer 0706317567.

Ansökan

Ansökan görs till viktor.holm@gbg7000.se ange ”Prjl/2019” i ämnesraden, sista ansökningsdag är 20190814.

Söker du bostad?

Kul att du vill bo i en studentbostad i Göteborg! Vi hyr inte ut studentbostäder på den här webbplatsen, men vi vet att det är svårt att hitta och vi jobbar för att det ska byggas fler. För att hjälpa har vi samlat länkar till dem som hyr ut i Göteborgsområdet. Klicka på knappen, leta i listan och sök dig vidare till uthyrningssidorna. Lycka till!